De ondersteuning die ik heb ontvangen bij De Hoofdzaak was een prettige. Zonder De Hoofdzaak zou ik geen idee hebben gehad waar ik moest beginnen. Ik had het idee dat er goed naar me werd geluisterd en dat ik serieus werd genomen. Dat is erg fijn. Ik raad de ondersteuning bij De Hoofdzaak zeker aan.

Anoniem
21 juni 2019

RCO De Hoofdzaak heeft mij (met open armen) ontvangen toen ik nog in mijn herstelperiode zat, en ik ben dan ook zeer dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren bij dit bedrijf. Vroeger maakte ik mezelf wijs dat 'vrijwilligerswerk gewoon werk is, dus je hier gewoon goed voor betaald moest krijgen'. Gelukkig heb ik meerdere ''principes'' over boord gegooid en inmiddels heb ik dat wel anders ervaren! Vrijwilligerswerk is nodig en gaf mij een gevoel van voldoening. Zonder RCO was ik ook nooit (of op deze manier) op het pad gekomen waar ik nu op zit, dus dank daarvoor!

Stanley
14 februari 2018

Social Media

fb  tw

Regionale Cliënten Organisatie De Hoofdzaak is een professionele organisatie die zich ten doel stelt de positie van cliënten uit de Geestelijke Gezondheidszorg en/of de verslavingszorg te verbeteren.
De Hoofdzaak is aangesloten bij "Wij zijn MIND" en werkt samen met Zorg Voor Elkaar Alkmaar. De Hoofdzaak is Crisiskaart® verstrekker in Noord Holland Noord

Copyright © 2019. RCO De Hoofdzaak · Techniek: Cornic · Privacy · Disclaimer · Klachten · Sitemap

De Hoofdzaak locatie Alkmaar is van vrijdag 30 augustus tot en met dinsdag 3 september gesloten.
We zijn dan aan het verhuizen naar onze nieuwe locatie. Wil je daar meer over weten?
Kijk hier voor het nieuwsbericht.