Nieuws

Boek Koude Zonnestralen

Op vrijdag 31 Mei is het nieuwe boek 'Koude Zonnestralen - deeltjes uit mijn gevecht tegen Anorexia, Depressie, PTSS, ADD en persoonlijkheidsstoornissen' van Evi Kee verschenen. 

Evi kee is één van de organisatoren van het Alkmaarse festival 'Mentaal Centraal' wat in 2018 voor het eerst werdt gehouden en waarvan in september 2019 de tweede editie gepland staat. Mentaal Centraal is een evenement dat in het teken staat van mentale gezondheid staat.

De organisatoren van Mentaal Centraal willen jongeren en volwassenen samenbrengen, zodat zij de mogelijkheid hebben om erover te praten. Dit onder het genot van muziek, de fijne sfeer van de locatie en workshops. Mentaal Centraal draait om ontmoeting, openheid en verbinding, om een actueel en moeilijk onderwerp bespreekbaar te maken. Maar dan wel in een rustige en fijne sfeer.

Het boek van Evi 'Koude Zonnestralen' sluit daar naadloos bij aan. 

Koude zonnestralen is een gevecht vastgelegd op papier. Sla de eerste bladzijde maar eens om, je staat dan aan het begin van de strijd die de schrijfster heeft geleverd tegen mentale stoornissen. Evi Kee werd als jong meisje overspoeld door anorexia nervosa en depressies waarna ze een eindeloos en heftig gevecht heeft geleverd om te zorgen dat ze een ding niet deed : opgeven.

 

koudezonnestralen

Wil je het boek van Evi bestellen? Klik dan hier

Social Media

fb  tw

Regionale Cliënten Organisatie De Hoofdzaak is een professionele organisatie die zich ten doel stelt de positie van cliënten uit de Geestelijke Gezondheidszorg en/of de verslavingszorg te verbeteren.
De Hoofdzaak is aangesloten bij "Wij zijn MIND" en werkt samen met Zorg Voor Elkaar Alkmaar. De Hoofdzaak is Crisiskaart® verstrekker in Noord Holland Noord

Copyright © 2019. RCO De Hoofdzaak · Techniek: Cornic · Privacy · Disclaimer · Klachten · Sitemap

De Hoofdzaak locatie Alkmaar is van vrijdag 30 augustus tot en met dinsdag 3 september gesloten.
We zijn dan aan het verhuizen naar onze nieuwe locatie. Wil je daar meer over weten?
Kijk hier voor het nieuwsbericht.