Nieuws

Festival Alkmaarse Jongeren Centraal

Alkmaar – Voor de tweede keer zal dit gratis sfeervolle en actieve festival plaatsvinden met behulp van passievolle jongerenorganisaties uit Alkmaar. Tijdens dit festival bieden wij een enerverende dag vol inspiratie, passie, en spel aan voor ambitieuze jongeren.

Middels dit festival gericht op jongeren tussen de 14 en 24 jaar willen wij een deze doelgroep een steuntje in de rug bieden. Vragen zoals: "Hoe ga je om met financiën?" "Weet jij wat je allemaal moet regelen vanaf je 18e?" "Weet je waar je hulp kunt vragen?" "Zoek je werk?" "Wil je een opleiding?" komen onder andere aan bod.

Er worden inspirerende speeches gegeven en er zijn diverse sporten om uit te proberen: dans, muziek, voetbal, rugby, boxen óók kun je autorijden in een Smart (vanaf 14 jaar) waardoor je kunt ervaren hoe gevaarlijk rijden onder invloed is. Weet jij bijvoorbeeld hoe je uit je gordel komt als de auto op zijn kop ligt? Tijdens dit festival kun je het allemaal meemaken!

Daarnaast kunnen jongeren gratis advies vragen bij een succesvolle advocate, hun haren laten knippen door diverse kapsters, kleding items uitzoeken en heerlijk eten en drinken onder het genot van een lekkere swingende beat.

Ook de Hoofdzaak is aanwezig op dit festival. Bij dit festival zullen de jongeren van de Hoofdzaak onder andere vragen stellen aan andere jongeren en vertellen zij wat zij kunnen betekenen voor andere jongeren. 

Wanneer: zaterdag 11 mei 12:00 – 19:00
Waar: Sportcomplex Oosterhout, Alkmaar.

Meld je aan voor een gratis toegangskaartje via www.alkmaarsejongerencentraal.nl


AMJC

 

Social Media

fb  tw

Regionale Cliënten Organisatie De Hoofdzaak is een professionele organisatie die zich ten doel stelt de positie van cliënten uit de Geestelijke Gezondheidszorg en/of de verslavingszorg te verbeteren.
De Hoofdzaak is aangesloten bij "Wij zijn MIND" en werkt samen met Zorg Voor Elkaar Alkmaar. De Hoofdzaak is Crisiskaart® verstrekker in Noord Holland Noord

Copyright © 2019. RCO De Hoofdzaak · Techniek: Cornic · Privacy · Disclaimer · Klachten · Sitemap