Nieuws

Film Crazywise bij de Hoofdzaak

Op vrijdagmiddag 8 februari is er een vertoning van de film Crazywise bij RCO de Hoofdzaak, om 14.30 uur in de kantine op de derde verdieping, James Wattstraat 5 te Alkmaar. Voor alle geïnteresseerden is de vertoning gratis toegankelijk. Na de film is er ruimte om reacties en ervaringen uit te wisselen.

In 2015 haalde Jose Hoekstra samen met een aantal andere mensen van Crazywise Conference de toen net nieuwe documentaire Crazywise naar Nederland en ondertitelde de film. Crazywise laat zien hoe Phil Borges, de maker van de film in 5 jaar een ontdekkingstocht langs het huidige denken in de psychiatrie maakte, waarbij hij uiteindelijk uitkomt bij ervaringsdeskundigen. Zijn inspiratiebron zijn de sjamanen in andere culturen, die heel anders omgaan met bewustzijnstoestanden die wij psychose zouden noemen.

De trailer van de film is te zien op: https://www.youtube.com/watch?v=YDM5_nyIa9A

Social Media

fb  tw

Regionale Cliënten Organisatie De Hoofdzaak is een professionele organisatie die zich ten doel stelt de positie van cliënten uit de Geestelijke Gezondheidszorg en/of de verslavingszorg te verbeteren.
De Hoofdzaak is aangesloten bij "Wij zijn MIND" en werkt samen met Zorg Voor Elkaar Alkmaar. De Hoofdzaak is Crisiskaart® verstrekker in Noord Holland Noord

Copyright © 2019. RCO De Hoofdzaak · Techniek: Cornic · Privacy · Disclaimer · Klachten · Sitemap