Nieuws

Uitnodiging kick-off jongeren ervaringsdeskundige Alkmaar

Wilt u weten wat ervaringsdeskundige jongeren in Alkmaar gaan doen? Wat het verhaal van deze jongeren is? En hoe zij met hun ervaring andere jongeren gaan ondersteunen?

U bent van harte uitgenodigd bij de feestelijke opening van het project met deze jongeren!

De kick-off van het jongerenproject van de Hoofdzaak in Alkmaar:

Vrijdag 8 februari om 13.00u bij Stoer (adres: Stationsstraat 78F in Alkmaar)
. Inloop met koffie en thee vanaf 12.30u.

Wanneer jongeren een probleem hebben, missen ze vaak een maatje. Ze zoeken iemand waarin ze zichzelf herkennen, iemand van hun leeftijd die hun problemen écht begrijpt. De Hoofdzaak leidt jongeren met ervaringskennis op zodat zij deze ervaring kunnen gebruiken om andere jongeren in Alkmaar te helpen.

Tijdens de kick-off zal de wethouder jeugdzorg het startsein geven voor dit initiatief en hoort u meer over het jongerenproject in Alkmaar. Daarnaast zijn er ervaringsverhalen van jongeren, succesvolle verhalen van andere jongerenprojecten van de Hoofdzaak. Boven alles kunt u ook direct in gesprek gaan met de jongeren die zo een belangrijke rol gaan spelen in dit project.

Kent u nog andere mensen die interesse hebben in dit project? Stuur dit bericht gerust door of geef via de onderstaande link aan dat u met meerdere personen komt. Iedereen is welkom!

Opgeven voor de kick-off kan via de volgende link: https://nl.surveymonkey.com/r/LZJH8Q5

Social Media

fb  tw

Regionale Cliënten Organisatie De Hoofdzaak is een professionele organisatie die zich ten doel stelt de positie van cliënten uit de Geestelijke Gezondheidszorg en/of de verslavingszorg te verbeteren.
De Hoofdzaak is aangesloten bij "Wij zijn MIND" en werkt samen met Zorg Voor Elkaar Alkmaar. De Hoofdzaak is Crisiskaart® verstrekker in Noord Holland Noord

Copyright © 2019. RCO De Hoofdzaak · Techniek: Cornic · Privacy · Disclaimer · Klachten · Sitemap