Nieuws

Alkmaar: Nog een beperkt aantal opleidingsplaatsen module 1 LED beschikbaar

Heb je behoefte aan verdieping van je herstelproces en aan persoonlijke groei? Wil je meer begrip krijgen voor je innerlijke processen en leren die te helen? Wil je meer bewust worden van je waardevolle zelf en van je mogelijkheden om te genieten van een waardevol leven? Dan is deze cursus misschien iets voor jou!

In de eerste module van de Basis Ervaringsdeskundigheid leer je om je herstelverhaal te schrijven. Door middel van oefeningen onderzoek je je eigen herstelproces. Je krijgt tips en begeleiding bij het schrijven van je eigen herstelverhaal en je leert om je verhaal op een korte en bondige manier te verwoorden. Het gaat hierbij niet om een technisch perfect geschreven verhaal, maar om het vinden van handvaten in je eigen herstelproces.

Die vormen de elementen voor het ontwikkelen van je ervaringsdeskundigheid. Tijdens de laatste bijeenkomst presenteer je je verhaal aan de andere deelnemers. Deze module bestaat uit vier dagdelen één dagdeel per week, van ieder twee en een half uur.

Voor de eerste module (herstel en jouw herstelverhaal) van de LED (Leerweg ervaringsdeskundigheid) zijn momenteel nog 5 plaatsen in Alkmaar beschikbaar. Deze cursus start in Februari 2019 (precieze data volgen nog).

Aanmelden kan via  

 

 

Social Media

fb  tw

Regionale Cliënten Organisatie De Hoofdzaak is een professionele organisatie die zich ten doel stelt de positie van cliënten uit de Geestelijke Gezondheidszorg en/of de verslavingszorg te verbeteren.
De Hoofdzaak is aangesloten bij "Wij zijn MIND" en werkt samen met Zorg Voor Elkaar Alkmaar. De Hoofdzaak is Crisiskaart® verstrekker in Noord Holland Noord

Copyright © 2019. RCO De Hoofdzaak · Techniek: Cornic · Privacy · Disclaimer · Klachten · Sitemap