Nieuws

Hoorn start Zelfhulpgroep Postnatale of postpartum depressie

In januari 2018 start in Hoorn de zelfhulpgroep Postnatale of postpartum depressie.

Je hebt er erg naar uitgekeken en dan blijkt het na de geboorte toch niet zo rooskleurig als verwacht. Je worstelt, voelt je machteloos en soms zelfs ongeschikt als moeder. Je hebt te maken met een postnatale of postpartum depressie (PND). Dit overkomt ruim één op de tien Nederlandse vrouwen. Praten lucht op.


Elke moeder in deze situatie heeft iets anders nodig om er weer bovenop te komen. Naast de steun van jouw omgeving en soms zelfs medische hulp, helpt het óók om te praten met lotgenoten.
Het lucht op, je voelt je gehoord en begrepen, je ontdekt dat je er niet alleen voor staat. De Hoofdzaak locatie Hoorn start 11 januari 2018 met de zelfhulpgroep PND. Hier bespreken we onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw herstel: je dagindeling, je werk, wat je tegen wie vertelt, hoe je omgaat met reacties van je omgeving, medicatie, schuldgevoelens, slaapproblemen, enz. Alles in vertrouwen. De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundigen Tanya Keijer en Pascal Hoekstra. We komen eens in de twee weken bij elkaar van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Je kan je opgeven via deze link.

 

Social Media

fb  tw

Regionale Cliënten Organisatie De Hoofdzaak is een professionele organisatie die zich ten doel stelt de positie van cliënten uit de Geestelijke Gezondheidszorg en/of de verslavingszorg te verbeteren.
De Hoofdzaak is aangesloten bij "Wij zijn MIND" en werkt samen met Zorg Voor Elkaar Alkmaar. De Hoofdzaak is Crisiskaart® verstrekker in Noord Holland Noord

Copyright © 2019. RCO De Hoofdzaak · Techniek: Cornic · Privacy · Disclaimer · Klachten · Sitemap