Flyers

Vriendschap in beweging

Met vrienden voelt het leven fijner
Vind jij het ook moeilijk om een vriendschap aan te gaan?
De wereld is veranderd. Eenzaamheid steekt vaker de kop op en het lijkt steeds ingewikkelder om een vriendschap aan te gaan.
Zeker wanneer je niet (meer) deelneemt aan het arbeidsproces of wat ouder bent of psychisch kwetsbaarder.

Schaamte, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen en het missen van aansluiting bij mensen met een baan maken dat je je steeds verder terugtrekt uit het sociale leven of je afsluit voor intimiteit en vriendschappen. Hoe doorbreek je dat isolement?

Vriendschap: zo doe je dat!
In 12 bijeenkomsten inspireren we jou op een luchtige, speelse en creatieve manier om je bestaande contacten te verdiepen en om nieuwe relaties aan te knopen waar jij een goed gevoel bij hebt.
Denk aan onderwerpen als:

  • Wat betekent vriendschap voor jou?
  • Wat draag jij bij aan een relatie en wat mag je van de ander verwachten?
  • Waar liggen jouw grenzen en hoe ga je om met die van de ander?

In deze laagdrempelige cursus kijken we niet alleen hoe het komt dat vriendschappen anders zijn dan vroeger. Je onderzoekt en vergroot ook je vaardigheden om een vriendschap aan te gaan.
Na afloop ben jij klaar voor een nieuwe start!

Ervaring én deskundigheid
De cursus Vriendschap in beweging is een gezamenlijk initiatief van RCO De Hoofdzaak, GGZ NHN en Leviaan. De groep van maximaal 10 personen wordt ondersteund door 2 ervaringsdeskundigen. Een mooie combinatie van ervaring én deskundigheid voor een nog betere ondersteuning voor jou.

Kom je ook?
We komen wekelijks gedurende 3 uur bij elkaar in de Herstelwerkplaats
Hoorn aan de Wilhelminalaan 2, 1623 MA Hoorn. Deelname is gratis.

Social Media

fb  tw

Regionale Cliënten Organisatie De Hoofdzaak is een professionele organisatie die zich ten doel stelt de positie van cliënten uit de Geestelijke Gezondheidszorg en/of de verslavingszorg te verbeteren.
De Hoofdzaak is aangesloten bij "Wij zijn MIND" en werkt samen met Zorg Voor Elkaar Alkmaar. De Hoofdzaak is Crisiskaart® verstrekker in Noord Holland Noord

Copyright © 2019. RCO De Hoofdzaak · Techniek: Cornic · Privacy · Disclaimer · Klachten · Sitemap