Flyers

Innovatieproject De Hoornse Onderneming

Van dromen naar doen met De Hoornsche Onderneming
Dromen van een project of een (parttime)onderneming maar niet weten waar te beginnen? Talent in overvloed maar wat doe je ermee? Een psychische kwetsbaarheid kan het concreet maken van de prachtigste plannen aardig in de weg zitten.
RCO De Hoofdzaak helpt met De Hoornsche Onderneming juist deze mensen, in samenwerking met participatiecentrum De Baanbreker en Vrijwilligerspunt Hoorn, en biedt hen ondersteuning op maat op de weg naar maatschappelijk herstel.
 
We doen het samen
Samenwerking staat centraal. Vanuit passie en aanwezige kennis elkaar stimuleren en inspireren en een situatie creëren waarin talenten en kwaliteiten optimaal benut worden. Onder de paraplu van De Hoornsche Onderneming zelf werken aan een volwaardige plek in de maatschappij op een manier en in het tempo dat past bij het individu.
 
En verder zoeken...
...en stimuleren we ook de samenwerking met andere partijen zoals lokale bedrijven en sponsoren. Help jij mee De Hoornsche Onderneming te laten slagen? Samen werken we aan het sociale gezicht van de Hoornse gemeenschap. Wij staan open voor jouw ideeën!

Social Media

fb  tw

Regionale Cliënten Organisatie De Hoofdzaak is een professionele organisatie die zich ten doel stelt de positie van cliënten uit de Geestelijke Gezondheidszorg en/of de verslavingszorg te verbeteren.
De Hoofdzaak is aangesloten bij "Wij zijn MIND" en werkt samen met Zorg Voor Elkaar Alkmaar. De Hoofdzaak is Crisiskaart® verstrekker in Noord Holland Noord

Copyright © 2019. RCO De Hoofdzaak · Techniek: Cornic · Privacy · Disclaimer · Klachten · Sitemap